Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin elini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin elini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin elini görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin elini gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için yaşam tarzınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Rüyada sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin elinde yüzük görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, çirkin bir iş yapmaya, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin elini tutmak insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin elini görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle el sıkışmak sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments