Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızla el ele tutuşmak

Rüyada sevdiğin kızla el ele tutuşmak

Rüyada sevdiğin kızla el ele tutuşmak kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi diğerlerine göstermeniz durumunda ek gelir elde edebilir, para kazanabilir veya insanların size farklı gözle bakmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kızla el ele tutuşmak aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, sıhhat kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızla el ele tutuşmak dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine işarettir.

Rüyada kızla el ele tutuşmak hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine delalet eder.

Rüyada bir kızla el ele tutuşmak hanesindeki rızkın eksileceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkekle el ele tutuşmak yapılan planların alt üst olacağına, zorluklarının son bulacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyle el ele tutuşmak ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada sevdiği biriyle el ele tutuşmak tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, güzel günler yaşanacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği insanla el ele tutuşmak para kazanmasına da vesile olacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments