Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği biriyle el ele tutuşmak

Rüyada sevdiği biriyle el ele tutuşmak

Rüyada sevdiği biriyle el ele tutuşmak şansın bir türlü dönmeyeceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği biriyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Duygusal konular size maddi manevi sonuçları olabilir.

Rüyada sevdiği insanla el ele tutuşmak yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği biriyle el ele tutuşmak kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinle el ele tutuşmak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, işlerinin gerileyeceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği erkekle el ele tutuşmak sorunların günden güne azalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla el ele tutuşmak ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin biriyle el ele tutuşmak işlerinizin bir süre güzel gideceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızla el ele tutuşmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments