Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi öpmek

Rüyada sevdiğin kişiyi öpmek

Rüyada sevdiğin kişiyi öpmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi öpmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız kişisel çalışmalar sizin için verimli olacak.

Rüyada sevdiği kişiyi öpmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek dertlerin son bulacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek şan şöhret, itibar kazanacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek çeşitleneceğine, büyük borçların altında ezileceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek halinin iyi olduğuna, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi öpmek daha temkinli ve garantici olacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek yeni iş teklifleri alacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi dudağından öpmek en yüksek makamlara oturacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments