Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi öpmek

Rüyada sevdiği kişiyi öpmek

Rüyada sevdiği kişiyi öpmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, endişe veren durumların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi öpmek gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimleriniz doğru seçimi yapmanızda etkili olabilir.

Rüyada sevdiği kişiye öpmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi öpmek mutluluk dolu haberler alacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada sevdiğiniz kişiyi öpmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, yolculuğa çıkmaya, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments