Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi sevgilisiyle görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi sevgilisiyle görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi sevgilisiyle görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, iftiraya uğrayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, yeni bir hayat kuracağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Sağlık problemleriniz olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sevgilisiyle görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi sevgilisiyle görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kazancının ilk önce azalacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sevgilisini görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyle sevgili olduğunu görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, rahatlığa erileceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olmak büyük borçlar alınacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişinin sevgilisini görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olduğunu görmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments