Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kişinin senden hoşlandığını görmek

Rüyada hoşlandığın kişinin senden hoşlandığını görmek

Rüyada hoşlandığın kişinin senden hoşlandığını görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine yorulur.

Rüyada hoşlandığın kişinin senden hoşlandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin jest olarak algılayabileceği veya hoşuna gidecek ufak tefek hoşluklar yapmaya ya da bulmaya çalışmanızın size oldukça olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada hoşlandığın kişinin senden hoşlandığını görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin senden hoşlandığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin senden hoşlandığını görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının senden hoşlandığını görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin senden kaçtığını görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin senden özür dilemek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine alamet eder.

Rüyada senden kaçan birini görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, birikim yapacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin senden özür dilediğini görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments