Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiye sarılırken görmek

Rüyada sevdiğin kişiye sarılırken görmek

Rüyada sevdiğin kişiye sarılırken görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, işlerini tek başına yöneteceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılırken gördüyseniz:

  • Gelişmeler bazı konulardaki duruşunuzu, pozisyonunuzu veya fikirlerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Rüyada sevdiğiniz kişiye sarılmak ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiye sarıldığını görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyle sarıldığını görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ömrünün uzun olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak dinamik ve neşeli duruma geleceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiye sarıldığını görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, rahata kavuşacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi sarılmak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, çok yorulacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments