Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği adamın parmağında yüzük görmek

Rüyada sevdiği adamın parmağında yüzük görmek

Rüyada sevdiği adamın parmağında yüzük görmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına işarettir.

Rüyada sevdiği adamın parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Gerçekçi bir planınız yoksa, imajınızı ilgilendiren konularda hızlı hareket etmemeli veya duruşunuza zarar verebilecek konularda dikkatli ilerlemelisiniz.

Rüyada sevdiği adamın parmağında yüzük görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği adamın parmağında alyans görmek mutluluk dolu haberler alacağına, yeni ev eşyaları alınacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin erkeğin parmağında yüzük görmek dış ticarete atılacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin parmağında yüzük görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin insanın parmağında yüzük görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, hayattan daha zevk alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments