Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin parmağında yüzük görmek

Rüyada bir kişinin parmağında yüzük görmek

Rüyada bir kişinin parmağında yüzük görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, nitelik ve farklılık geleceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, adının tüm dünyaya yayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Alelacele seçimler yapmak için kendinizi zorlamamalı, biraz zaman kazanmalısınız.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kişinin parmağında yüzük görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişinin parmağında yüzük görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin parmağında altın yüzük görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzüğün parmaktan çıktığını görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına inanılır.

Rüyada parmağından altın yüzük çıkarmak elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments