Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyle yemek yemek

Rüyada sevdiği kişiyle yemek yemek

Rüyada sevdiği kişiyle yemek yemek kafasına göre birini bulacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyle yemek yemek gördüyseniz:

  • Bazı olayları net olarak yorumlamakta veya neler olup bittiğini anlamakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle yemek yemek borçların yakın zaman içinde biteceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden tokat yemek kendine çeki düzen vereceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle yemek yapmak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyle yemek yemek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin gittiğini görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin başkasıyla öpüştüğünü görmek huzurlu ve mutlu olunacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi namaz kılarken görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments