Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi kurtarmak

Rüyada sevdiğin kişiyi kurtarmak

Rüyada sevdiğin kişiyi kurtarmak Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, başka kimselere de yardım edeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi kurtarmak gördüyseniz:

  • Borç-alacak, miras meseleleri bakımından daha şanslı olabilir, aradığınız krediyi kolaylıkla bulabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiyi kurtarmak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi kurtarmak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak insan içine çıkmak istemeyeceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişiyi ölümden kurtarmak bedenen de ruhen de şifa bulacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişiyi kurtarmak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına delalettir.

Rüyada bir kişinin hayatını kurtarmak ondan her zaman iyi haberler alınacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada boğulan bir kişiyi kurtarmak sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, çok büyük üzüntü duyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments