Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak gördüyseniz:

  • Belli konularda belli değişiklikler yapma gerekliliği kendini zorla hissettiriyor olabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişinin evlendiğini duymak işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, daha fazla para kazanacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla evlendiğini duymak sevdikleriyle arasının açılacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla evlendiğini görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, en doğru şekilde öğreneceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin başka biriyle evlendiğini görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada sevdiğiniz kişinin evlendiğini görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, huzur ve saadet bulacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin bir başkasıyla evlendiğini görmek rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, namaz kılacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments