Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişinin gözlerini görmek

Rüyada ölen kişinin gözlerini görmek

Rüyada ölen kişinin gözlerini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, çok kötü günler göreceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına yorulur.

Rüyada ölen kişinin gözlerini gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek amacıyla çok fazla görev üstlenebilir veya çok fazla para harcayabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiyle göz göze gelmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ele geçen kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle göz göze gelmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin gözünü görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin gözlerini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerine bakmak daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişinin gözlerine bakmak huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sıhhat kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz resmi görmek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments