Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin ayakkabısını giymek

Rüyada sevdiğin kişinin ayakkabısını giymek

Rüyada sevdiğin kişinin ayakkabısını giymek sorunlarının yakında biteceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeli, kendi seçiminizi kendiniz yapmalısınız.

Rüyada sevdiği kişinin ayakkabısını giymek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, hayatından çıkaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin ayakkabısını giymek günden günde daha fazla stres yapacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada ölmüş kişinin ayakkabısını giymek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına işaret eder.

Rüyada ölen kişinin ayakkabısını giymek cebinin para göreceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin ayakkabısını giymek masraflarının azalacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin ceketini giymek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin ayakkabısını görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına inanılır.

Rüyada ölen kişiye ayakkabı vermek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments