Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün ceket giymek

Rüyada yün ceket giymek

Rüyada yün ceket giymek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada yün ceket giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler zayıflıklarınızı görmekten keyif alıyor olabilir.

Rüyada yün ceket giymek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yün ceket görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, rahat erileceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına rivayet eder.

Rüyada yün ceket almak sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına işaret eder.

Rüyada ceket üstüne ceket giymek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli ceket giymek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni deri ceket giymek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar ceket giymek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir ceket giymek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments