Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişinin ayakkabısını giymek

Rüyada sevdiği kişinin ayakkabısını giymek

Rüyada sevdiği kişinin ayakkabısını giymek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, iflasın eşiğine geleceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Kendinize olan güvenininiz ona veya tüm karşıt cinse karşı olan davranışlarınıza olan inancınızdan gelmelidir.

Rüyada sevdiğin kişinin ayakkabısını giymek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin ayakkabısını giymek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına inanılır.

Rüyada ölen kişinin ayakkabısını giymek uğradığı zararların telafi edileceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, duygularının karşılık göreceğine inanılır.

Rüyada ölmüş kişinin ayakkabısını giymek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin ayakkabısını giymek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin ceketini giymek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, ilişkilerin noktalanacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işaret eder.

Rüyada ölen kişiye ayakkabı vermek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, çok üzüleceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişinin ayakkabısını görmek sorunlarının yakında biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments