Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ceket giymek

Rüyada beyaz ceket giymek

Rüyada beyaz ceket giymek gelirinin giderinden fazla olacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, eşe dosta yardım edileceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ceket giymek gördüyseniz:

  • Ani girişimleriniz veya tepkileriniz şaşırtıcı olabilir.

Rüyada beyaz ceket giymek kötü ve hasta günler geçireceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada beyaz etek ceket giymek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine işarettir.

Rüyada birinin beyaz ceket giydiğini görmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz bir ceket giymek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada dar ceket giymek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye ceket giydirmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına delalettir.

Rüyada birinin ceket giydiğini görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına tabir olunur.

Rüyada kirli ceket giymek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments