Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişinin vurulduğunu görmek

Rüyada sevdiği kişinin vurulduğunu görmek

Rüyada sevdiği kişinin vurulduğunu görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, çok sağlıklı olunacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişinin vurulduğunu gördüyseniz:

  • İlerleyebilmek için geçmişte birlikte iş yaptığınız kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişinin vurulduğunu görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından vurulmak rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin vurulduğunu görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin biri tarafından vurulmak şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği tarafından vurulmak şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada sevdiği birinin vurulduğunu görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, darlık içine düşeceğine yorulur.

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, kısmetli kapıların açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments