Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişi tarafından terslenmek

Rüyada sevdiğin kişi tarafından terslenmek

Rüyada sevdiğin kişi tarafından terslenmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, çaresiz kalacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, para sahibi olacağına, kendisini geliştireceğine, borçlarının biteceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından terslenmek gördüyseniz:

  • Biraz evin dışında vakit geçirmek size iyi gelebilir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından terslenmek haneye nifak gireceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, fakirlerin zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından reddedilmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından öpüldüğünü görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişi tarafından öpüldüğünü görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından kovalanmak şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından takip edilmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişi tarafından öldürülmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından aldatılmak ayrılanların kavuşacağına, fikirlerinin can bulacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments