Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin tarafından vurulmak

Rüyada sevdiğin tarafından vurulmak

Rüyada sevdiğin tarafından vurulmak işlerin hayırlı kapılar açacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Geçmişle ilgili olaylar karşısında elinizden geldiği kadar esnek olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada sevdiğin tarafından vurulmak yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği tarafından vurulmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, içine fesat düşeceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından vurulmak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin biri tarafından vurulmak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, onu doyasıya yaşayacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, işlerinde atılıma geçeceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadın tarafından vurulmak kazanç kapılarının açılacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalettir.

Rüyada düşmanın tarafından vurulmak yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Rüyada kardeş tarafından vurulmak yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments