Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin insanın parmağında yüzük görmek

Rüyada sevdiğin insanın parmağında yüzük görmek

Rüyada sevdiğin insanın parmağında yüzük görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, hayallere kavuşulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin insanın parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz rutinle vakit kaybetmek yerine, harekete geçmenizi söylüyor.

Rüyada sevdiğin insanın parmağında yüzük görmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanın parmağında yüzük görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kızın parmağında yüzük görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, her istediğini alabileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği adamın parmağında yüzük görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments