Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği insanın parmağında yüzük görmek

Rüyada sevdiği insanın parmağında yüzük görmek

Rüyada sevdiği insanın parmağında yüzük görmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği insanın parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler uzlaşılması farklılıkları doğurabilir.

Rüyada sevdiği insanın parmağında yüzük görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin insanın parmağında yüzük görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin parmağında yüzük görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin parmağında yüzük görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada sevdiği adamın parmağında yüzük görmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, borçlanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments