Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak su dökmek

Rüyada sıcak su dökmek

Rüyada sıcak su dökmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, şansızlığın kırılacağına yorulur.

Rüyada sıcak su dökmek gördüyseniz:

  • Farklı durumlarla karşılaşabilir, durumlardan farklı sonuçlar çıkartabilirsiniz.

Rüyada tuvalete sıcak su dökmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, yeni iş kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye sıcak su dökmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, bereketinin artacağına, destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada birine sıcak su dökmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, kendisini iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada sıcak su dökmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, dinamik olacağına delalettir.

Rüyada birinin üstüne sıcak su dökmek yaşanan yokluğun biteceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine işarettir.

Rüyada birinin üzerine sıcak su dökmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, kötü günleri geride bırakacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına işarettir.

Rüyada sıcak suya girmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak suyla el yıkamak onların yaralarına merhem olacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments