Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ayağına su dökmek

Rüyada birinin ayağına su dökmek

Rüyada birinin ayağına su dökmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına inanılır.

Rüyada birinin ayağına su dökmek gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada ayaklarına su dökmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine inanılır.

Rüyada ayağa su dökmek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ayağına su dökmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Rüyada başkasının ayağına su dökmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada ayaklara su dökmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine delalettir.

Rüyada ayağına su dökmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baştan aşağıya su dökmek ferah bir haneye sahip olunacağına, iş için gurbete gidileceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına inanılır.

Rüyada ölüye sıcak su dökmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments