Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağa su dökmek

Rüyada ayağa su dökmek

Rüyada ayağa su dökmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, iftiraya maruz kalınacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ayağa su dökmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler karşılığında ne verebileceklerine bakmaksızın, tamamen, sizin onlar için ne yapabileceğiniz başlığına odaklanmış olabilir.

Rüyada ayağına su dökmek çekilen acıların unutulacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının ayağına su dökmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada ayaklarına su dökmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağa su dökmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaklara su dökmek aksine daha da zorlaştıracağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada birinin ayağına su dökmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalete çamaşır suyu dökmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabıya su dökmek yeni denemelerde bulunacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments