Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin erkekle sevgili olmak

Rüyada sevdiğin erkekle sevgili olmak

Rüyada sevdiğin erkekle sevgili olmak bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, makam sahibi olacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin erkekle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz durumunda kendinizi tartışmalı ortamlarda bulabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin erkekle sevgili olmak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin erkeğin sevgilisini görmek güzel bir döneme girileceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin hala sevdiğini görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin başkasını sevdiğini görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini sevgilisiyle görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızla sevgili olmak adının her yerde geçeceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle bebek sevmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments