Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızla sevgili olmak

Rüyada sevdiğin kızla sevgili olmak

Rüyada sevdiğin kızla sevgili olmak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, adını aklamayı başaracağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Artan istek veya ihtiyaçları olan kişilere zaman ayırmanız gerekebilir.

Rüyada sevdiğin kızla sevgili olmak işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın elinden tutmak nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, birlikte kâh ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızla çıkmak başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızla sarılmak işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla nişanlanmak üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kızla el ele tutuşmak ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızın ailesiyle tanışmak ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kızla gezmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, başarılarının kalıcı olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments