Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini sevgilisiyle görmek

Rüyada sevdiğini sevgilisiyle görmek

Rüyada sevdiğini sevgilisiyle görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, bir bebek sahibi olacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Maddi içerikli evrakların gözden geçirilmesi gerekiyor.

Rüyada sevgilisinin başkasını sevdiğini görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini sevgilin olarak görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, geçiminin kolaylaşacağına, gönlünün rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin sevgilisini görmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olduğunu görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi sevgilin olarak görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliye sevdiğini söylemek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments