Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin erkeğin sevgilisini görmek

Rüyada sevdiğin erkeğin sevgilisini görmek

Rüyada sevdiğin erkeğin sevgilisini görmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin erkeğin sevgilisini gördüyseniz:

  • Kuzenleriniz, kardeşleriniz veya diğer akrabalarınızla ilgili hoş haberler alabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin erkekle sevgili olmak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin sevgilisini görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinle sevgili olduğunu görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin sevgilisini görmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle bebek sevmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi sevmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sevgilisi olduğunu görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sevgilin olarak görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments