Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin erkek görmek

Rüyada sevdiğin erkek görmek

Rüyada sevdiğin erkek görmek başarısının azalacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, kişinin evlatlarının artacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin erkek gördüyseniz:

  • Karşı tarafın kendiliğinden anlamasını beklemekten daha yararlı olabilir.

Rüyada sevdiğin erkeği ağlarken görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin erkekle telefonda konuşmak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, çok rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkekle telefonda konuşmak sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada sevdiği erkeğe sarılmak hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğe sarıldığını görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğe kavuşmak yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkekle sevgili olmak başarılarının katlanacağına, onlardan medet umacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments