Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin erkeği ağlarken görmek

Rüyada sevdiğin erkeği ağlarken görmek

Rüyada sevdiğin erkeği ağlarken görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin erkeği ağlarken gördüyseniz:

  • Değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklar açıksınız.

Rüyada sevdiği erkeği ağlarken görmek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeği ağlarken görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini ağlıyor görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevdiğini ağlarken görmek kötü sözler duyacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızın ağlamasını görmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, kendisinin ve ailesinin geleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin insanı ağlarken görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada sevdiği birini ağlarken görmek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada ağlayarak sevdiğine sarılmak endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments