Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği erkeğe sarıldığını görmek

Rüyada sevdiği erkeğe sarıldığını görmek

Rüyada sevdiği erkeğe sarıldığını görmek aileye büyük bir ev alınacağına, çok büyük bir işe girileceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğe sarıldığını gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız, başkalarının işlerine karışmakla veya doğruları çarpıtmakla suçlanabilirsiniz.

Rüyada sevdiği erkeğe sarılmak işinde aranan biri haline geleceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin erkekle sarılmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, hile ile mal elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği erkeğe sarıldığını görmek insanlarla iç içe olacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin bir erkeğe sarılmak elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği erkekle sarılmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin erkeğe sarılmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine sarılmak hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin annesine sarılmak hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments