Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği erkeğe sarılmak

Rüyada sevdiği erkeğe sarılmak

Rüyada sevdiği erkeğe sarılmak maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevdiği erkeğe sarılmak gördüyseniz:

  • Entellektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız.

Rüyada sevdiğin erkekle sarılmak sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğe sarılmak Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada sevdiği erkekle sarılmak hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğe sarılmak zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine delalettir.

Rüyada sevdiği erkeğe sarıldığını görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin bir erkeğe sarılmak ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, planlarının bozulacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinizin size sarıldığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye sarıldığını görmek kazancının tükenmeyeceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments