Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği erkeğe kavuşmak

Rüyada sevdiği erkeğe kavuşmak

Rüyada sevdiği erkeğe kavuşmak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, düşmanların çok üzüleceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, belalı insanlara denk geleceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği erkeğe kavuşmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Rüyada sevdiği erkeğe kavuşmak aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insana kavuşmak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, yeni yerler göreceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin adama kavuşmak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiye kavuşmak sıkıntıların büyüyeceğine, geçiminin kolaylaşacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin birine kavuşmak yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğine kavuşmak güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiye kavuşmak yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyle kavuşmak rızkın çoğalacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments