Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin erkek arkadaşını görmek

Rüyada sevdiğin erkek arkadaşını görmek

Rüyada sevdiğin erkek arkadaşını görmek onların başarıları ile gururlanacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, hayaller kurulacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, bereketli işler yapacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin erkek arkadaşını gördüyseniz:

  • Alışılmadık şeyler deneme isteği, alışkın olduklarınızı veya güvendiğiniz kişileri kaybetmenize neden olabilir.

Rüyada sevdiğin erkek arkadaşını görmek malvarlığının artacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin arkadaşını görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, rızkının da çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının çocuğunu sevmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşının seni sevdiğini görmek hasta ise şifa bulacağına, zor günlerin yaşanacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğiniz arkadaşınızı görmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının seni sevdiğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, güzel huylarının değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin arkadaşla kavga etmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi arkadaşınla görmek haneye nifak gireceğine, doğru işler yapacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments