Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin arkadaşla kavga etmek

Rüyada sevdiğin arkadaşla kavga etmek

Rüyada sevdiğin arkadaşla kavga etmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin arkadaşla kavga etmek gördüyseniz:

  • Her şeyi akışa bırakın.

Rüyada sevdiğin arkadaşla kavga etmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada en sevdiğin arkadaşınla kavga etmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin arkadaşınla kavga etmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada en sevdiğin arkadaşla kavga etmek kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyle kavga etmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin kavga ettiğini görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, zorlukların son bulacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkekle kavga etmek ümitsizliğe, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine işarettir.

Rüyada sevdiklerinle kavga etmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments