Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğiniz arkadaşınızı görmek

Rüyada sevdiğiniz arkadaşınızı görmek

Rüyada sevdiğiniz arkadaşınızı görmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğiniz arkadaşınızı gördüyseniz:

  • Bazı işlere katkıda bulunmak veya bazı konular için mesai harcamak için sözler vermekten kaçınmanızda fayda var.

Rüyada sevdiğin arkadaşla kavga etmek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, işlerin rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğiniz arkadaşınızı görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini ve arkadaş görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini en yakın arkadaşınla görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevdiğini görmek adının fesada karışacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada çok sevdiğin arkadaşını görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin arkadaşınla tartışmak aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına, hasretliğin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini arkadaşınla görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments