Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin arkadaşını görmek

Rüyada sevdiğinin arkadaşını görmek

Rüyada sevdiğinin arkadaşını görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, sabrını zorlayacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin arkadaşını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinizi ihmal etme meylinde olabilirsiniz ki, bunun sonucunda ortaya çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Rüyada sevdiğin arkadaşı görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına inanılır.

Rüyada en sevdiğin arkadaşla kavga etmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, doğru yatırımlar yapacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının sevdiğini görmek geri planda kalacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, hoş muhabbette olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğiniz arkadaşınızı görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği bir arkadaşını görmek özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının köpek sevdiğini görmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşın bebeğini sevmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin bir arkadaşını görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, evini ve ailesini unutacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments