Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi arkadaşınla görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi arkadaşınla görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi arkadaşınla görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, kazançlı işler yapacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi arkadaşınla gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ise Mars nedeniyle bir hayli etkilenecek.

Rüyada sevdiğin kişiyi arkadaşınla görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin arkadaşını görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, elinin de bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının sevdiği kişiyi görmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, gelirinin garanti olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişinin öldüğünü görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmamak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi namaz kılarken görmek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments