Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin erkeği öpmek

Rüyada sevdiğin erkeği öpmek

Rüyada sevdiğin erkeği öpmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, tecrübelerini aktaracağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Mevcut durumlara veya isteklerinize uyum sağlayan yeni bakış açıları geliştirebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin erkeği öpmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği erkeği öpmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin bir erkeği öpmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına işarettir.

Rüyada erkek bebek sevmek öpmek böylece hayatının da düzene gireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek bunun farkına varacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişi seni öpmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini alnından öpmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini öpmek sarılmak yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments