Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin bir erkeği öpmek

Rüyada sevdiğin bir erkeği öpmek

Rüyada sevdiğin bir erkeği öpmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, sıkıntıların biteceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin bir erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönde ilerleyen kişilere endişelerinizi gösterebilirsiniz.Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelmeniz işle ilgili yeni fikirler verebilir.

Rüyada sevdiğin bir erkeği öpmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına delalettir.

Rüyada sevdiği erkeği öpmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin erkeği öpmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebek sevmek öpmek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin ellerini öpmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin insanı öpmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği adamı öpmek kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments