Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini öpmek sarılmak

Rüyada sevdiğini öpmek sarılmak

Rüyada sevdiğini öpmek sarılmak aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini öpmek sarılmak gördüyseniz:

  • Gayretleriniz size sunabilecekleri olan bir kişiyi etkilemenizi sağlayabilir.

Rüyada sevdiğini sarılmak öpmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, yeni insanlarla tanışacağına yorulur.

Rüyada sevdiğine sarılıp öpmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini öpmek sarılmak müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğine sarılmak öpmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini öpmek sarılmak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen anneye sarılıp öpmek gün yüzü görmeyeceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiline sarılıp öpmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına delalettir.

Rüyada birisine sarılıp öpmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments