Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği birini ağlarken görmek

Rüyada sevdiği birini ağlarken görmek

Rüyada sevdiği birini ağlarken görmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, bir bebek sahibi olunacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya yorulur.

Rüyada sevdiği birini ağlarken gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermek isteyeceksiniz.

Rüyada sevdiğin kızın ağlamasını görmek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada ağlayan bebek sevmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini ağlarken görmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızı ağlarken görmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına işarettir.

Rüyada eski sevdiğini ağlarken görmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine işaret eder.

Rüyada ağlayarak sevdiğine sarılmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini ağlayarak görmek büyük adımlar atacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeği ağlarken görmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments