Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayarak sevdiğine sarılmak

Rüyada ağlayarak sevdiğine sarılmak

Rüyada ağlayarak sevdiğine sarılmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada ağlayarak sevdiğine sarılmak gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde rahatsız edici veya sıkıldığınız durumlar meydana gelirse ilginizi çeken, hoşunuza giden, yapmaktan zevk aldığınız başka bir olaya başlayacaksınız.

Rüyada ağlayarak sevdiğine sarılmak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birine ağlayarak sarılmak işlerinin kapanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağlayarak anneye sarılmak sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine ağlayarak sarılmak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada ağlayana sarılmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada ağlayıp sarılmak yükseleceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine alamet eder.

Rüyada ağlayarak babaya sarılmak her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine yorulur.

Rüyada ağlayan birine sarılmak zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments