Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızın ağlamasını görmek

Rüyada sevdiğin kızın ağlamasını görmek

Rüyada sevdiğin kızın ağlamasını görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızın ağlamasını gördüyseniz:

  • Yanlışlarınızı ya da hatalarınızı inkar etmemenizde veya sorumluluklarınızı ihmalden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada sevdiği kızı ağlarken görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı ağlarken görmek amaçlarına ulaşacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın ağlamasını görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına rivayet eder.

Rüyada kızını ağlayarak görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına işarettir.

Rüyada kızını ağlarken görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızı ağlarken görmek düşman malından yemeye, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağlayan kızını görmek Allah’a dua edeceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızı ağlatmak olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, işlerin yoluna sokulacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments