Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini ağlıyor görmek

Rüyada sevdiğini ağlıyor görmek

Rüyada sevdiğini ağlıyor görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, onlara doyasıya sarılacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, bazı kayıplar olabileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini ağlıyor gördüyseniz:

  • Hümanist tavırlar, sosyalleşme, farklı şeyler deneme isteği, öneriler, tavsiyeler ön plana çıkabilir.

Rüyada sevdiğini ağlıyor görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kızı ağlarken görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi ağlarken görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, sıkıntısının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı ağlarken görmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, kazancın günden güne artacağına işarettir.

Rüyada ağlayan bebek sevmek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyi ağlarken görmek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin birini ağlarken görmek işinde başarılı olacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, uzun sohbetler edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeği ağlarken görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments