Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği erkeği ağlarken görmek

Rüyada sevdiği erkeği ağlarken görmek

Rüyada sevdiği erkeği ağlarken görmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada sevdiği erkeği ağlarken gördüyseniz:

  • Bazı haberlerin ortaya çıkması veya bazı bilgilerin elinize ulaşması konusunda ne kadar sabırsızlanırsınız ya da bir sonraki adımda neler olacağını ne kadar merak ederseniz, olaylar o kadar gecikeceği benziyor.

Rüyada sevdiği erkeği ağlarken görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin erkeği ağlarken görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı ağlarken görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini ağlarken görmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ağlamasını görmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi ağlarken görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, onlar için çabalayacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine işaret eder.

Rüyada ağlayarak sevdiğine sarılmak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi ağlarken görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments