Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birinin seni sevdiğini görmek

Rüyada sevdiğin birinin seni sevdiğini görmek

Rüyada sevdiğin birinin seni sevdiğini görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, tüm parasını kaybedeceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin birinin seni sevdiğini gördüyseniz:

  • Sürpriz bir bilgi kendini gösterebilir.

Rüyada sevdiğin birinin seni sevdiğini görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öpmesini görmek sermayesinin çoğalacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin seni sevdiğini görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının seni sevdiğini görmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin seni sevmediğini görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada birinin seni sevdiğini söylemesini görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin seni sevdiğini görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments