Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin seni sevdiğini söylemesini görmek

Rüyada birinin seni sevdiğini söylemesini görmek

Rüyada birinin seni sevdiğini söylemesini görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin seni sevdiğini söylemesini gördüyseniz:

  • Özel işlerinizi arka plana atmanızda fayda var.

Rüyada birinin seni sevdiğini söylemesini görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, gönül gözünün açılacağına tabir olunur.

Rüyada şarkı söylemeye çalışmak birçok dertle muhatap olacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin seni kıskandığını görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, bilgi sahibi olacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına delalet eder.

Rüyada birinin seni sevdiğini görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öpmesini görmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin seni öptüğünü görmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine işaret eder.

Rüyada birinin seni çok sevdiğini görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments